TicketPlace heeft verschillende bezorgmethoden. Hieronder een overzicht van deze methoden met de kosten daarbij. De kosten zijn dus niet alleen voor de bezorging maar dit betreffen ook de servicekosten per bestelling.

-Normale verzending (Nederland): € 5,00 --> LET OP: bij de verzending is uw verzending totaal niet verzekerd. De verzending gebeurd in een blanco envelop waarop niet te zien is wat de inhoud is.

-Aangetekende verzending (Nederland): € 17,50 : De verzending zal plaatsvinden via aangetekende post van de TnT. U krijgt van ons bericht wanneer de kaarten verzonden worden en veelal zullen de kaarten de volgende werkdag bij u aangeboden worden. U moet tekenen voor ontvangst van de zending en via www.tracktrace.nl is uw zending eventueel te volgen. Indien u niet thuis bent en de zending niet in ontvangst kunt nemen zal deze voor u klaar liggen bij uw dichtstbijzijnde afhaallocatie (postagentschap)

-Afhalen in de winkel: € 8,00 : U kunt de kaarten ook bij ons afhalen in Wadenoijen. U kunt in dit geval de kaarten contant betalen bij het afhalen (Let op pinnen is niet mogelijk) of u kunt ze uiteraard ook vooraf betalen. Onze openingstijden zijn 7 dagen in de week tussen 08.00 en 21.00 uur. LET OP: Het afhalen in de winkel kan alleen na het maken van een afspraak.

-Aangetekende verzending (buitenland): € 20,00: De verzending zal plaatsvinden via aangetekende post van de TnT. U krijgt van ons bericht wanneer de kaarten verzonden worden en veelal zullen de kaarten de in ongeveer 3 tot 4 werkdagen bij u aangeboden worden. U moet tekenen voor ontvangst van de zending en via www.tracktrace.nl is uw zending eventueel te volgen. Indien u niet thuis bent en de zending niet in ontvangst kunt nemen zal deze voor u klaar liggen bij uw dichtstbijzijnde afhaallocatie (postagentschap)

-Koerier (buitenland):  € 30,-- : Uw kaarten kunnen ook verzonden worden via Koerier. Wij maken gebruik van gerenommeerde koeriersbedrijven zoals UPS, TNT Express, ed. Op verzoek kunnen kaarten ook via spoedkoeriersdienst verzonden worden. Een prijsopgaaf hiervoor kunt u bij ons opvragen

-E-tickets: Wij kunnen in sommige gevallen ook de kaarten in PDF formaat naar u mailen. Dit is echter altijd na overleg. Deze verzendmethode is uiteraard erg handig bij een last minute transactie.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password